Jaká strava dětem prospívá a která nikoli
3. 11. 2009
Ing. Vít Syrový vystudoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze, fakultu potravinářské a biochemické technologie. Svoji profesní dráhu zahájil ve Výzkumném ústavu potravinářském na oddělení výživových a aditivních látek, kde byl pověřen vedením sensorické laboratoře. Poté pracoval u společnosti COUNTRY LIFE ve funkci vedoucího pekárny produkující celozrnné druhy chleba, pečiva a další cereální výrobky. Další zkušenosti získal během svého působení v několika obchodních pozicích, kde měl možnost navštívit mnohé významné výrobní závody na různých místech Evropy. Naposledy byl zaměstnán u firmy EKOFRUKT Slaný, a to jako ředitel výroby müsli tyčinek TWIGGY.
V současnosti se soukromě zabývá poradenstvím v oblasti zdravého životního stylu, a to vzhledem ke své praxi ponejvíce výživovými doporučeními, sledováním hladin nepostradatelných a dalších látek v těle, potřebou jejich doplňování a též možnostmi harmonizace různých energií lidského těla přirozenou cestou. Kromě toho spolupůsobí při vývoji tzv. výrobků zdravé výživy. Snaží se též o osvětu v oblasti přírodních léčebných metod, a to jak formou přednášek, tak i publikační činností.
Přednášku Ing. Víta Syrového uslyšíme v MCM v úterý 3. listopadu od 10 hodin.
V současnosti se soukromě zabývá poradenstvím v oblasti zdravého životního stylu, a to vzhledem ke své praxi ponejvíce výživovými doporučeními, sledováním hladin nepostradatelných a dalších látek v těle, potřebou jejich doplňování a též možnostmi harmonizace různých energií lidského těla přirozenou cestou. Kromě toho spolupůsobí při vývoji tzv. výrobků zdravé výživy. Snaží se též o osvětu v oblasti přírodních léčebných metod, a to jak formou přednášek, tak i publikační činností.
Přednášku Ing. Víta Syrového uslyšíme v MCM v úterý 3. listopadu od 10 hodin.